Oslo Bli Ny ved Cecilie Bibow ga meg tidenes overraskelse-anbefales varmt <3

Jeg er ikke født med vinnerlykke. Jeg er sjelden en såkalt "utvalgt". Men når det først skjer, at jeg blir plukket ut, som en heldig vinner, ja da skjer det med brask og bram :-)

I februar fikk jeg tilbringe en dag i hovedstaden vår, som jeg for tiden alt for sjelden besøker forøvrig. Der ble jeg møtt av en strålende smilende flott Cecilie i lokalene til Headmasters frisør på Oslo City. Der var lokalene allerede fylt av både dyktige frisører, glade gutter i filmteamet samt to flotte damer som var like heldige som meg! Og ikke nok med det, som nok en bekreftelse på at verden ikke blir større..men mindre og mindre, viste det seg at en av disse flotte damene, var min venninne gjennom mange år, Tonje. Som jeg ikke har møtt på mange år! Dette var nødt til å bli bra! Du kan forøvrig se hvor flott min venn Tonje ble også, nederst på siden. Samt Jorun, den tredje av oss heldige damene. En naturlig flott ung dame fra hovedstaden :-)

Cecile er forøvrig kjent for sin profesjonalitet fra blant annet medvirkning i programmene Skal vi danse og Top modell. Hun har lang fartstid og er i tillegg en varm, åpen kvinne med mye innsikt, som det er hyggelig å være sammen med under behandlingene. Se hennes Facebookside her. Jeg fikk en plass ved speilene og sprudlende uselvhøytidige og ikke minst fantastiske dyktige Victoria ble min frisør den dagen. hun fortalte om hva slags planer hun hadde for min frisyre. Og jeg, som hadde avbestilt min egentlige frisør time for dette, ga henne fritt spillerom. Jeg hadde langt hår, noe jeg forøvrig alltid har hatt. Med rødlig farge. Planen var enda mer varmt rødlig farge, samt skulderlangt, og å fremheve mine egentlig naturlige krøller. Jeg var lettet, håret mitt var regelrett stygt når jeg ankom, knusktørt, slitt og med den berømte ekle etterveksten vet dere.... som lovte nye grå hår og min opprinnelige ubestemmelige hårfarge. 

Det ble mye latter, skravling, oppdateringer og moro de timene vi satt i frisørstolene. Og ved pauser, var ikke min frisør dårligere enn at hun ble med oss ut for å trekke... frisk luft også. Ikke verst! Snart var tiden der for fargeanalyse av Cecilie. Hun er rasende dyktig i faget, og hadde allerede ved å se bilder av oss, funnet ut av hva som kledde oss. Nå brukte hun fargeprøver i stoff, for å vise dette tydelig ovenfor oss, ved å holde de forskjellige fargene opp mot ansiktet vårt. Jeg var, som ventet en varm høst. Noe jeg forsåvidt var klar over fra før. Men nå fikk mer kunnskap rundt. Det som er spesielt ved meg og mine farger, er at jeg er en varm type, med hudtone og hårfarge. Men likevel har jeg kalde øyne, isblå. Det gjør at jeg kan benytte litt andre fargeklatter til de varme fargene for å fremheve begge deler.

 

Basisfargene mine er dermed brunt, varm konjakk,orange. Men jeg kan også benytte varm turkis, jeansblå og petrol feks pga øyefargen. Cecilie sminket oss så vi ble vakre alle tre, med moderat dag make up, men med triks som skjuler det som skjules bør, og fremhevelse av våre fortrinn. Hun har mange knep på lur, kompetansen hennes er stor, etter mange år i bransjen. 

Nå ventet det shopping! Vi skulle ut i byens forretninger, og forsøke å lete frem tøy, i de fargetoner vi ble anbefalt, samt i de snitt som var flatterende for vår figur og høyde. Og fortsatt skulle vi også med klær, fremheve våre positive sider, samt skjule det vi var mindre fornøyd med. Spennende! 

Vi jentene rotet litt først helt på egenhånd, før Cecilie ankommer som vår reddende engel! Med drevent blikk, går hun rett til de rette hyller og stativer i butikkene vi besøker! Gutta i filmteamet henger på. Og vi har en aldri så liten maraton runde på blant annet Byporten. Jeg personlig prøver klær jeg ellers hadde gått rett forbi. Men også antrekk jeg antageligvis hadde falt for og valgt selv. Utrolig gøy å se seg selv i speil og i kamera, se endringen vi får frem ved en slik dag. Jeg, harry og merkelige meg, ble litt av en dame! Noe jeg nok også var ved anledning i tidligere år. Men helse, utmattelse og økonomi...har lenge gjort sitt til at jeg ikke har hatt energi, krefter eller interesse for eget utseende. Og nå følte jeg igjen på hvor deilig det er å føle seg vell innvendig, når man føler seg flott på utsiden! Det hele gjenspeiles i det å føle seg spesiell, glad og interessant! 

Etter nærmere ti timer i hyggelige selskap og høyt tempo, er det en sliten versjon av meg, som setter seg i bilen på vei hjemover. Men når jeg titter på meg selv i speilet i bilen, ser jeg at jeg har fått smilet tilbake, og glimtet er i øynene mine. Jeg har funnet igjen meg selv. Og kjent på opplevelsen av at å sette av tid og penger på seg selv, er faktisk en investering som betaler seg!

Opplevelsen jeg hadde, kan også du unne deg. Cecilie og Oslo Bli Ny, har åpen mulighet for alle som ønsker å fornye seg. Menn som kvinner. Og i alle aldre. Men det er ikke til å se bort i fra, at vi som har nådd en viss alder, vi stivner i en eller annen tidsepoke, både vedrørende frisyre, sminke, klær eller hår og skjegg og klesstil hos menn. Vi trivdes i feks 80 eller 90 tallet. Og det gjenspeiles i vårt utseende. Hvor flatterende det er i dag, det som da kledde oss godt, det skal jeg la være usagt her...Jeg reiser snart tilbake til Oslo Bli Ny som ligger plassert i underetasjen på flotte Clarion Hotell Christiania ved Oslo S. Der venter ansiktbehandling, massasje og litt plasking i bassenget. De tilbyr en rekke muligheter, også forutenom Bli ny pakker, som hudpleie, behandlinger for vonde kropper, trening osv. Og du vil bli møtt med smil, profesjonelle kompetente Cecilies kunnskap og du vil oppnå å føle deg vel, og ta med deg en god følelse av velvære etter et besøk i de nydelige omgivelsene behandlingene foregår. 
 

Selv er jeg heldig og får nyte godt av litt av tilbudene som takk for medvirkning i Oslo Bli Ny. Jeg tenker å ta med min datter, og virkelig ha en minnerik jente dag for mor og datter. Og du... dette innlegget er ikke en gang sponset! Dette er delt av kun min velvilje, og pga følelsen jeg sitter igjen med etter en slik "one of a lifetime" opplevelse. Beklager at jeg ikke kan dele flere bilder av meg selv, etter endringen. Men det skyldes beklageligvis problemer med utstyret til fimgutta. Typisk min uflaks som antagelig påvirket dette uheldige.. men jeg tror dere likevel ser og leser hva en slik opplevelse kan gi en.

Velkommen ønskes du, om du vil unne deg en slik dag i forandringens tegn, eller bare ønsker å unne deg noen timers lykke og velvære!

Om du ønsker å lese mer av meg, så blir jeg veldig glad om du trykker liker på min Facebookside, den finner du her

#oslobliny #ceciliebibow #hudpleie #ansiktbehandlinger #blinypakke #massasje #velvære #spaopplevelser #opplevelser #kjentfraskalvidanse #kjentfratoppmodel #oneofalifetime #endagmedopplevelser #føltesegheldig 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blunck-sieri

Blunck-sieri

49, Kongsvinger

Samfunn, psykologi, helse, velferd, sorg, relasjoner med mer. Alvor og humor i salig blanding. Kontakt meg for bokomtale, oversettelse, artikler, reportasjer, annonsering el produktomtale. Kontakt: sissel.blunck@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits