hits

Ta HENSYN til MEG! HELE tiden! UanSett situasjon! Generasjon KRAVSTOR?

-Ikke ha hunder i nærheten av meg! Jeg er allergisk! Hvorfor må folk ha hund? Tenker de ikke på at jeg er redd hunder. Og at mange FAKTISK er allergiske?

-Hvorfor kan ikke folk ta hensyn? De bruker parfyme! Alle steder ALTSÅ! På gata, i butikken, på jobben. På restaurant og overalt jeg ferdes! Forstår de ikke hvordan jeg plages!?

-Hva er det med folk, naboene mine røyker! Ja, det er helt sant. Jeg bor i nabohuset, og de røyker ute på terrassen sin. Daglig! De tar ingen hensyn til at jeg synes det lukter vondt, og at jeg kan bli syk. Og at jeg da blir en passiv nikotinmisbruker?

- Herregud altså! Folk! De passer ikke på de jævla kattene sine! Vet du at nabolagets katter, har tisset i hagen min. De kommer fysisk bort til meg når jeg er ute i egen hage! Og jeg som er såå allergisk! Har de ikke vett på å dressere kattene sine, skulle de aldri hatt noen dyr!

Bilde er lånt fra Google

- Uff, jeg blir såå lei meg, det er såå mange mennesker på bussen, som har vasket klærne sine med både parfymert vaskemiddel og har brukt skyllemiddel! Det er såå vemmelig, tenker de ikke på at jeg blir nærmest kvalt! Tenk å være såå onde og egoistiske!

-Jeg blir såå syk og sliten jeg, naboen er helt umulig. Han klipper gresset på ettermiddagen når barnet mitt skal sove ettermiddagslur! Hvorfor kan ikke folk bare ta hensyn? Når jeg tok det opp med ham, så er han så frekk, at da begynte han å klippe plen på lørdager isteden! Han forstår ikke det kanskje, at det er ikke alle som har jobbe 8 til 4 i ukedagene, slik som han. Jeg jobber jo nattskift i helgene, og er nødt til å sove på dagene da. Hvordan skal jeg få gjort det, når han holder på med hagearbeid og alt, med vilje?

-Sukk... jeg synes mennesker er svært lite hensynsfulle til andre folk! Jeg er jo såå syk, det vet jo alle. Men hos legen, jo, der slipper de inn både små babyer og folk som er skadd i ukykker, før meg! Ennå jeg har avtalt time altså! Og ingen kommer å tilbyr meg en seng og et rom å hvile på,når jeg må vente slik i all evighet, kronisk syk som jeg er!

-De GAMLE forstår ingenting de! De tror jeg skal smile og yte service når de kommer innom butikken jeg arbeider i! Ennå jeg har en dårlig dag, har kranglet med kjæresten hele natta. Og har skikkelig vondt i magen og hodet og alt. Hva innbiller de seg? Hensynsløse krek!

- Jeg skal søke NAV om uføretrygd jeg! For jeg har skadet meg selv, kjent på angst. Og har vondt overalt. De forstår nok at jeg ikke kan prøve meg i arbeidslivet. Og at å trosse psykisk og fysisk smerte, bare vil skade meg. Og slett ikke gjøre meg sterkere eller gi meg mestringsfølelse!

Bilde lånt fra Google

- Vet dere, det er horribelt! På den lokale matbutikken, der selger de nesten ikke veganprodukter eller varer fri for e-stoffer! Og på bensinstasjonene, har de ingen informasjon om at mine glutenfrie produkter ikke kan ligge inntil varer med gluten! Har de ingen opplæring i hvordan de skal ta hensyn til meg? At jeg er allergisk mot alt? Vil de jeg skal dø? Dette skal jeg kontakte media om altså! Makan til hensynsløse uvitende fjols!

- Mannen min er helt håpløs! Hva hadde dere gjort i mitt sted? Han forventer at jeg skal vaske huset og ta meg av barna, når han VET at jeg både har avtale for Botox, skal ha photoshoot med en venninne, og skrive i bloggen om hvor perfekt forhold og liv jeg har! 

-Og for ikke å snakke om familien min! Mine foreldre har sluttet å gi meg penger? Og jeg er ennå ikke 30 år! Ikke bidrar de med husarbeid, eller tar ungene noen uker i ferien, så jeg får reist på kjærlighetsferie med mannen min heller! Og familien min de tar ikke hensyn til hvor sliten jeg er, og mine smerter osv. De tenker kun på seg selv, ingen kommer og hjelper meg med å klippe gress og pusse vinduer. Ikke sender de meg på husmorferie eller til syden. Hva gjør man med slike kalde familiemedlemmer, som ikke setter seg inn i min situasjon?

Bilde lånt fra Google

-Tenk, jeg kjenner opptil flere mennesker, som ikke fikk mer enn 50 000 kr i konfirmasjonsgave, de har ikke fått førerkort og bil av sine foreldre. Og når de var russ, så nektet familien å betale disse kostnadene på noen hundre tusen. De forlangt at mine venner måtte jobbe ved siden av skolen, og betale dette selv! Helt sant! De er så gamle, at de forstår faktisk ikke hvor utmattende det er å gå på skolen?! I tillegg til timene vi må bruke på å legge make up, ta selfies OG ikke minst dokumentere livet vårt med snap! Tenk det..jobbe ved siden av skolen... stakkars mennesker..

- Folk burde ikke hatt barn og dyr! Vet du at de følger ikke reglene for pedagogisk barneoppdragelse! (Ta i fra 3 åringen mobilen, nettbrettet og playstation, om han ikke lytter)! Det er absolutt alt som skal til. Og disse gamle middelaldrende, de gir barna is på en tirsdag. Samt lar ungene være oppe lengre enn til 19.30 pga ferie! I tillegg slipper de ut katten sin, den bitte lille kattungen sin, FØR den er 2 år! Og det uten å ha den i bånd! Nei, de har ikke skjønt noenting... heldigvis er den generasjonen snart utdødd nå... så skal det nok bli andre tider, når vi styrer landet!

Sammen er vi sterke! Husk mor og far lærte deg at du skal bæres på hendene, at du er en prinsesse og aldri skal lytte til hva andre sier, jo mer opprørsk og forlangende du er, jo mer kan du forvente av dine omgivelser. Du er UNIK!

MVH

det sterke mammapolitet/unge mødre  27 år

#nestegenerasjon #detforlangesogforventes #nårungenetrordevetbest #vokseroppmedtroenpåatdeterverdensomskalinnrettesegetterde #ungepyser #noeåsefremtil #fremtiden #bortskjemteungevoksne #samfunnetendres #hvahendtemeddeunge #bluncks #sieriblogg #blunksieri #sterkemeninger #humorogalvor #livet #dagensunge

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blunck-sieri

Blunck-sieri

50, Kongsvinger

Samfunn, psykologi, helse, velferd, sorg, relasjoner med mer. Alvor og humor i salig blanding. Kontakt meg for bokomtale, oversettelse, artikler, reportasjer, annonsering el produktomtale. Kontakt: sissel.blunck@hotmail.com

Kategorier

Arkiv